Babyservies

Mepal, OXO Tot en Toddler Copenhagen babyservies in losse delen of als babysets in kartonnen geschenkverpakking. Baby- of peuterservies van Difrax in de kleuren blauw en roze en van Philips Avent van de Mealtime-serie Friends.

Mepal babyservies
Mepal babyservies met melamine schaaltjes, mokken met drinktuiten, antilekbekers en lepels als losse delen en babysets in kartonnen geschenkverpakking met Dick Bruna thema's Boerderij dieren, Boerderij oranje, Circus, Dierentuin Zoo, Nijntje op reis en Nijntje speelt met basiskleuren wit met geel, blauw en oranje.

Mepal babyservies

OXO Tot babyservies
OXO Tot babyservies met kunststof voedingsbordjes met vakjes, tuitbekers (sippy sets) en voedingslepeltjes in de kleuren wit met groen, blauw en roze.

OXO Tot babyservies

Toddler Copenhagen baby- of peuterservies
Toddler Copenhagen baby- of peuterservies met babybestek, peuterkom, peuterbord en drinkbeker in vier frisse kleuren blauw, groen, oranje en rood.

Toddler baby- en peuterservies

Difrax en Philips Avent baby- of peuterservies
Difrax en Philips Avent baby- of peuterservies met baby- of peuterbordjes, peuterkommetjes, vakjesbordjes, voedingslepeltjes en bestekjes.

Difrax baby- of peuterserviesPhilips Avent peuterservies

Bekijk onze collectie met babyservies sets en peuterservies sets of lees meer over kinderservies, kinderservies met naam en melamine kinderservies.