Kinderservies

Mepal (Nijntje en Dick Bruna), OXO Tot en Puresigns (Steinbeck en Studio 100) kinderservies van melamine, kunststof en porselein in losse delen of als 3, 4, 5, 6 of 7-delige sets met bijpassend bestek met naam. Kinderserviessets van Amefa, Auerhahn, Keltum, Puresigns, WMF en Zilverstad 6 of 7-delig in geschenkverpakking met kinderservies van porselein of rvs en bestek met als optie gratis graveren.

Auerhahn kinderservies porselein 3-delig in geschenkverpakking met kinderbord, schaaltje en drinkbeker. Laatst beschikbare thema's Piraat Paddy (Mirjam Muller), Maja de Bij en Wickie de Viking (Studio 100).

Auerhahn kinderservies

Mepal kinderservies melamine 3-delig of kindersets 4-delig met kinderbord, papbord, kindermok en kinderglas in geschenkverpakking met Dick Bruna thema's Boerderij, Circus, Dierentuin, Nijntje op reis en Nijntje speelt. Naar school met Mepal lunchsets met drinkfles pop-up, schoolbeker met schroefdeksel en lunchbox midi van slagvast kunststof ABS.

Kinderservies van Mepal

OXO Tot kinderservies kunststof met kinderbord, diep bord, kinderglas en kleuterbestek met vork, mes en lepel in de kleuren groen, blauw en roze. En verder drinkflessen en rietjesbekers.

OXO Tot kinderservies

Auerhahn, Keltum, Puresigns, WMF en Zilverstad kindersets 6-delig of 7-delig met kinderservies en bestek van porselein en edelstaal of rvs in geschenkverpakking met als optie gratis graveren.

Keltum kinderserviesPuresigns kinderservies

 

WMF kinderserviesZilverstad kinderservies

Bekijk ons assortiment met peuterservies sets en kinderservies sets of lees meer over kinderservies met naam en melamine kinderservies.