Kinderservies

Mepal (Animal Friends, Nijntje en Dick Bruna), OXO Tot en Puresigns (Steinbeck en Studio 100) kinderservies van melamine, kunststof, bamboevezel en porselein in losse delen of als 3, 4, 5, 6 of 7-delige sets met bijpassend bestek met naam. Kinderserviessets van Auerhahn, Keltum, Puresigns, WMF en Zilverstad 6 of 7-delig in geschenkverpakking met kinderservies van porselein of rvs en bestek met als optie gratis graveren.

Mepal kinderservies melamine 3-delig of kindersets 5-delig met kinderbord, papbord, kinderglas, vork en lepel in geschenkverpakking met Animal Friends kleuropdruk en in Dick Bruna Boerderij, Nijntje Confetti en Nijntje speelt thema's. Naar school met Mepal lunchsets met drinkfles pop-up, schoolbeker met schroefdeksel en lunchbox midi van slagvast kunststof ABS.

Kinderservies van Mepal

OXO Tot kinderservies kunststof met kinderbord, diep bord, kinderglas en kleuterbestek met vork, mes en lepel in de kleuren groen, blauw en roze. En verder drinkflessen en rietjesbekers.

OXO Tot kinderservies

Auerhahn, Keltum, Puresigns, WMF en Zilverstad kindersets 6-delig of 7-delig met kinderservies en bestek van porselein, bamboe en edelstaal of rvs in geschenkverpakking met als optie gratis graveren.

Keltum kinderservies

Puresigns kinderservies

WMF kinderservies
Zilverstad kinderservies

Bekijk ons assortiment met peuterservies sets en kinderservies sets of lees meer over kinderservies met naam en melamine kinderservies.