Kinderservies

Mepal (Dick Bruna en Nijntje), OXO Tot (blauw, groen en roze) en Puresigns (Steinbeck en Studio 100) kinderserviezen van melamine, kunststof en porselein in losse delen of als 3, 4, 5, 6 of 7-delige sets met bijpassend bestek met naam. Kindersets van Amefa, Auerhahn, Keltum, Puresigns, WMF en Zilverstad 6 of 7-delig in geschenkverpakking met kinderservies van porselein of rvs en bestek met als optie gratis graveren.

Auerhahn kinderservies
Auerhahn kinderservies porselein 3-delig in geschenkverpakking met kinderbord, schaaltje en drinkbeker. Thema's Piraat Paddy, Shaun het Schaap, Maja de Bij en Wickie de Viking (Studio 100).

Auerhahn kinderservies

Mepal kinderservies
Mepal kinderservies melamine 3-delig of kindersets 4-delig met kinderbord, papbord, kindermok en kinderglas in geschenkverpakking met Dick Bruna thema's Boerderij, Circus, Dierentuin, Nijntje op reis en Nijntje speelt. Naar school met Mepal lunchsets met drinkfles pop-up, schoolbeker met schroefdeksel en lunchbox midi van slagvast kunststof ABS.

Mepal kinderservies

OXO Tot kinderservies
OXO Tot kinderservies met kinderbord, diep bord, kinderglas en kleuterbestek met vork, mes en lepel in de kleuren groen, blauw en roze. En verder drinkflessen en rietjesbekers.

OXO Tot kinderservies

Auerhahn, Keltum, Puresigns, WMF en Zilverstad kindersets

Auerhahn, Keltum, Puresigns, WMF en Zilverstad kindersets 6-delig of 7-delig met kinderservies en bestek van porselein en edelstaal of rvs in geschenkverpakking met als optie gratis graveren.

Keltum kinderserviesPuresigns kinderservies

 

WMF kinderserviesZilverstad kinderservies

Bekijk ons assortiment met peuterservies sets en kinderservies sets of lees meer over kinderservies met naam en melamine kinderservies.