Verzenden

Algemene verzendinformatie
Deze pagina informeert u per land of bestemming over verzendmethoden, bijbehorende verzendkosten en verwachte overkomstduur van zendingen. Ons systeem berekent automatisch de juiste verzendkosten bij uw (gecombineerde) bestelling. U kunt een bestelling ook direct naar een ander afleveradres dan het factuuradres (laten) sturen.

Verzending binnen Nederland
Voor verzending binnen Nederland maken wij gebruik van de diensten van PostNL en DHL Parcel. Als verzendmethoden bieden wij verzending als Brievenbuspakje+ en pakket met track & trace.

Verzendkosten per verzendmethode leest u in onderstaand overzicht. De overkomstduur binnen Nederland bedraagt doorgaans max. 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling.

PostNL Brievenbuspakje+: € 3,95 incl. BTW
DHL Parcel pakket track & trace: € 4,95 incl. BTW
PostNL Pakket track & trace: € 6,95 incl. BTW

Gratis verzending binnen Nederland bij besteding vanaf € 75,00 incl. BTW

 Afhalen van uw bestelling in Haarlem
Het is mogelijk uw bestelling af te halen in Haarlem. In het bestelproces kunt u hiertoe kiezen voor de verzendoptie 'afhalen in winkel (kantooradres)'. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat, nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op voor het maken van een afhaalafspraak.

Verzending naar België
Voor verzending naar België maken wij gebruik van de diensten van PostNL en DHL Parcel. Als verzendmethoden bieden wij verzending als brievenbuspakje en pakket met track & trace.

Verzendkosten per verzendmethode leest u in onderstaand overzicht. De overkomstduur voor zendingen naar België bedraagt doorgaans 3 - 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling.

PostNL brievenbuspakje: € 9,95 incl. BTW
DHL Parcel pakket track & trace: € 10,00 incl. BTW t/m 2 kg
PostNL Pakket track & trace België: € 14,95 incl. BTW t/m 2 kg

Gratis verzending naar België bij besteding vanaf € 100,00 incl. BTW

Verzending binnen Europa
Voor verzending van bestellingen binnen Europa bieden wij als verzendmethoden aangetekende en verzekerde brief en track & trace pakket, aangetekend en verzekerd pakket aan. Voor verzending van pakketten binnen Europa bestaan drie tariefzones Europa 1, Europa 2 en Europa 3. In het volgende overzicht tonen wij de verzendopties en kosten voor Europa. België behoort tot tariefzone Europa 1.

Informatie Duitsland
PostNL brievenbuspakje: € 9,95 incl. BTW
DHL Parcel pakket track & trace: € 10,00 incl. BTW t/m 2 kg
PostNL Pakket track & trace Duitsland: € 14,95 incl BTW t/m 2 kg

Informatie Verenigd Koninkrijk
PostNL brievenbuspakje: € 9,95 incl. BTW
DHL Parcel pakket track & trace Vereningd Koninkrijk: € 10,00 incl. BTW t/m 2 kg
PostNL Pakket track & trace Verenigd Koninkrijk: € 14,95 incl. BTW t/m 2 kg

Informatie Zweden
PostNL brievenbuspakje Zweden: € 9,95 incl. BTW
DHL Parcel pakket track & trace Zweden: € 10,00 incl. BTW t/m 2 kg
PostNL Pakket track & trace Zweden: € 14,95 incl. BTW t/m 2 kg
 
Wereldwijde verzending of levering naar de rest van de wereld
Voor wereldwijde verzendingen of bestemmingen in de rest van de wereld bieden wij als verzendmethode aangetekende en verzekerde brief wereld en track & trace pakket, aangetekend en verzekerd pakket wereld aan.
 
[tabellen wereld]

Overkomstduur van voorraadartikelen
Wij verkopen de meeste kinderartikelen in ons assortiment uit eigen voorraad. Wij proberen uw Nederlandse bestelling binnen 3 werkdagen bij u te (laten) bezorgen. Bestellingen die afgerekend worden met iDeal of Paypal kunnen wij vrijwel direct na ontvangst van uw order graveren, verpakken en vaak nog dezelfde dag verzenden. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.
 
Levertijd van artikelen niet op voorraad
De geschatte levertijd van artikelen die wij momenteel niet uit voorraad leveren of die tijdelijk uitverkocht zijn, staat bij de voorraadstatus van deze producten aangegeven.
 
Voor meer informatie over beschikbaarheid en levertijden van deze kinderartikelen kunt u het best contact opnemen.