Bedrijfsinformatie

Profiel

Kinderbestekwinkel.nl is een webshop van Kinderbestekwinkel Haarlem. Wij verkopen kinderbestek en kindersets in geschenkverpakking van Amefa, Keltum, Puresigns, Mepal, WMF, Zilverstad en Zwilling en bieden daarbij als aanvullende dienst een graveerservice voor het geven van unieke, persoonlijke kraam- of verjaardagcadeau's.

Merken en assortiment

Kinderbestekwinkel.nl verkoopt kinderbestek van de merken Amefa, Auerhahn, Keltum, Puresigns, Mepal, WMF, Zilverstad en Zwilling. Met de verkoop van kinderartikelen van deze bekende, typisch Nederlandse merken en Duitse kwaliteitsfabrikanten bieden wij als online kinderwinkel een ruim assortiment en brede keuze bestek voor baby's, peuters en kleuters.

Onze productcategorieën zijn baby-, peuter- en kinderbestek, kindercouverts en baby-, peuter- en kindersets (met zowel servies- als bestekdelen). Alle bestekjes en sets worden geleverd in een kartonnen bewaardoosje of geschenkverpakking.

Licenties of thema's

Bekijk onze productcategorieën voor bijvoorbeeld Nijntje op reis, Boerderij dieren, Circus of Dierentuin (Zoo) peuterbestek, baby- en kindersets van Rosti Mepal en onder meer Dikkie Dik, Nijntje, Raffi en Woezel en Pip babybestek, kinderbestek, kindercouverts en kindersets van Zilverstad.

De Dick Bruna thema's van Rosti Mepal producten worden zowel voor jongens als meisjes aangeschaft. Het Raffi Bloem kinderbestek of de uitgebreidere keramieken kinderset is bijvoorbeeld een populair kado voor meisjes, terwijl het kinderbestek en de kinderset van het Zilverstad-thema voertuigen eerder voor jongetjes wordt gekocht.

Algemene bedrijfsinformatie

Adres:
Kinderbestekwinkel.nl
Leidsevaart 574
2014HT HAARLEM
Nederland

Telefoon:
023-711 22 37
06-2350 70 37

E-mailadres:
info@kinderbestekwinkel.nl

Telefonische bereikbaarheid (openingstijden klantenservice):
Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 21.00 uur

Buiten deze openingstijden of bij geen gehoor kunt u een e-mail of bericht via het contactformulier sturen, welke wij zo spoedig mogelijk maar doorgaans tenminste binnen 24 uur beantwoorden.

Bank:
Rabobank Haarlem en Omstreken
Rekeningnummer 1576.07.976 t.n.v. Kinderbestekwinkel.nl

IBAN NL92RABO0157607976
BIC RABONL2U

Kamer van Koophandel:
KvK-nummer 50778285

Belastingdienst:
Btw-id NL002028582B78