Nijntje kinderservies

Nijntje kinderservies (Dick Bruna) van Mepal en Zilverstad van melamine, diverse soorten kunststof, bamboevezel en rvs met Nijntje Confetti, Nijntje speelt en Nijntje Pluis thema's.

Nijntje kinderservies

Nijntje kinderset rvs 6-delig van Zilverstad in oranje kartonnen geschenkverpakking met kinderbord, kinderbeker en bestek, waarvan kindervork, kinderlepel en dessertlepel gratis gegraveerd kunnen worden. Dubbelzijdig graveren is mogelijk tegen meerprijs.

Nijntje kinderset rvs 6-delig

Nijntje kinderset bamboe rvs 6-delig van Zilverstad in bruin kartonnen geschenkverpakking met kinderbord, schaaltje en mok van bamboevezel en vork, mes en lepel van rvs 18/10. Het kinderbestek kan aan voor- of achterzijde gratis gegraveerd worden.

Nijntje kinderset bamboe rvs 6-delig

Nijntje op reis kinderservies van Mepal met kinderbord, papbord en schaaltje van melamine en kinderglas, mok, antilekbeker, mok met drinktuit en funglas van kunststof als complete 11-delige serie, 3-delig melamine kinderservies, kinderset, babyset of in losse delen.

Nijntje op reis kinderservies

Nijntje speelt kinderservies van Mepal met kinderbord, papbord en schaaltje van melamine, kinderglas en lekvrije tuitbeker of antilekbeker van kunststof en kinderbestekset als complete 8-delige serie, 3-delig melamine kinderservies of in losse delen.

Nijntje speelt kinderservies

Zie ook het Dick Bruna kinderservies van Mepal met de thema's Boerderij Dieren en Dierentuin en bijpassend bestek met naam.